Bröllop

Blommor och bröllop hör ihop! 

I alla fall om ni frågar oss. Vi hjälper er gärna med stort som smått. 

Brudbukett, tärnbuketter, knapphålsblommor, småvaser att dekorera borden med, större arrangemang till borden, kransar, blommor till kyrkan. Ja, vad helst ni önskar. Hör gärna av er till oss för att få bästa möjliga hjälp. Vi tar emot ett begränsat antal bröllop per helg och därför kan det vara bra att vara ute i god tid. 

Att binda en brudbukett är ett hantverk. Det är svårt att sätta priser utan att vi har talats vid. Nedan ser ni en generell prislista som gäller när ni vill ha flera olika sorters blommor och själva styra blomval och stil. I de fallen behöver vi specialbeställa blommor och priset blir dyrare. I priset ingår också en konsultation där vi sitter ner tillsammans och pratar om blommorna. Var gärna förberedda med ett par bilder när ni kommer. Bröllopskonsultation bokar ni genom att ringa eller maila oss.

Brudbukett                                               från 2500 kr
Tärnbukett                                                från   500 kr
Corsage/knapphålsblomma                     från   250 kr
Hårkrans                                                   från   600 kr
Näbbukett                                                från   150 kr
Blommor till småvaser                             pris per blomma
Hyra av småvaser (endast vas)                 25 kr/st (fullt pris om de går sönder)

Självklart kan man även komma in i butiken och köpa en bukett över disk som vi sätter ihop medan ni väntar eller tills dagen efter. Då kan man komma ner lite i pris eftersom vi arbetar med blommor som finns hemma för dagen och kanske inte binder den lika avancerat som buketterna nedan. Och vill ni bara ha 3 rosor med några gröna kvistar, utan sidenband eller annat betalar ni styckpris för blommorna, som för vilken bukett som helst. Det kan vara precis helt rätt för er. Det är er dag och ni som väljer. Vi finns här för att hjälpa er på bästa sätt.

Varmt välkomna!