Integritetspolicy

Vi värnar om din integritet och strävar efter att säkerställa att din personliga information hanteras på ett säkert och respektfullt sätt. Nedan följer vår integritetspolicy som förklarar hur vi samlar in, använder och skyddar din information när du besöker vår webbplats eller handlar hos oss.

Vilken information samlar vi in?
När du besöker vår webbplats eller genomför en beställning samlar vi in viss information för att kunna ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Detta kan inkludera ditt namn, kontaktuppgifter, leveransadress och betalningsinformation.

Hur använder vi din information?
Vi använder den information vi samlar in för att behandla dina beställningar, leverera beställningen till dig och förbättra din upplevelse hos oss. Vi använder också informationen för att kommunicera med dig angående din beställning och leverans.

Delar vi din information med andra?
Vi delar inte din personliga information med tredje parter för marknadsföringsändamål utan ditt samtycke. Vi kan dock dela din information med våra betrodda partners och tjänsteleverantörer för att underlätta leveranser och betalningar, samt för att förbättra våra tjänster. Vi delar aldrig avsändarens uppgifter till mottagaren av en leverans. Den enda information mottagaren får ta del av är din korttext.

Hur skyddar vi din information?
Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, förlust eller missbruk. Vi använder säkra krypterade protokoll för att hantera betalningsinformation och skyddar våra servrar med brandväggar och andra säkerhetsåtgärder.

Dina rättigheter
Du har rätt att när som helst begära åtkomst till, korrigering av eller radering av din personliga information. Kontakta oss om du vill utöva någon av dessa rättigheter eller om du har frågor om vår integritetspolicy.

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar angående vår integritetspolicy eller vår hantering av din personliga information, tveka inte att kontakta oss!

Tack för att du väljer Blomman för dagen!