Om oss

Jag heter Maria Karlbom och driver sedan november 2015 Blomman för dagen på Esplanaden 28 i Kalmar. 

Vid min sida har jag två fantastiska medarbetare - Matilda Hallberg och Ida Helgesson. Vi är alla tre utbildade florister, med många års erfarenhet, och behärskar de vanligt förekommande binderierna inom floristiken - såsom buketter, bröllopsbinderier, begravningsblommor mm.

På liten yta hittar ni ett stort sortiment av snittblommor och växter. Vi strävar efter att hålla en hög kvalitet och gör inköp i princip dagligen hos våra lokala leverantörer.

Här möts du av en välkomnande och inspirerande atmosfär. Förutom blommor erbjuder vi en mängd fina krukor och vaser från t ex Bergs Potter, DBKD och Wikholm. Vi har också choklad från Ölandschoklad. 

Vi erbjuder leveranser av blommor inom centrala Kalmar – och kan dessutom hjälpa till med förmedling av blommor till i stort sett hela Sverige genom vår förmedlingstjänst.

Vi brinner för blommor och service! Tillsammans skapar vi härliga och blommiga upplevelser för dig som kund. Varmt välkommen in för inspiration, shopping eller för att prata om blommor till bröllop, begravning, dop, födelsedag eller andra önskemål.